Reťaze RENOLD predstavujú viac ako 120 ročné skúsenosti pri dôraze na výskum a precízne spracovanie. Spoločnosť CEBRA-BOWDEN je na Slovensku priamym obchodným partnerom firmy RENOLD.

Britsko-nemecký výrobca je špičkou z pohľadu kvality a vývoja reťazí. Výsledkom je technologické prvenstvo a široká ponuka valčekových, dopravníkových ako aj ozubených reťazí.

Spoločnosť CEBRA-BOWDEN je na Slovensku priamym obchodným partnerom firmy RENOLD – kompletnú ponuku nájdete na www.retaze-cb.sk. Vďaka úzkej spolupráci dokáže naša spoločnosť na základe dlhoročných skúseností ponúknuť zákazníkom aj odborné technické poradenstvo.

Valčekové reťaze RENOLD prevyšujú konkurenciu vo všetkých triedach. Či už z pohľadu tržnej sily, alebo odolnosti voči námahe a opotrebeniu. Valčekové reťaze RENOLD sa vyrábajú v Európe s dôrazom na kvalitu a bezkonkurenčnú presnosť samotných komponentov. Pri výrobe valčekových reťazí dbá RENOLD nie len na dodržiavanie medzinárodných noriem, ale aj vlastných prísnych špecifikácií s cieľom priniesť zákazníkom spoľahlivý produkt.

TIP: Bezplatná kontrola reťazových pohonov vašich strojov www.diagnostikaretaze.sk

REŤAZE SO ŠPECIÁLNOU ÚPRAVOU

CEBRA-BOWDEN ponúka ako jeden z mála dodávateľov na Slovensku výrobným závodom a firmám aj reťaze so špeciálnou úpravou pre maximálne zvýšený výkon a odolnosť. Tieto reťaze určené pre prevádzku v náročných výrobných prostrediach dokážu minimalizovať prestoje a odstávky, čím v konečnom dôsledku šetria náklady. V ponuke máme široké spektrum teplotných a povrchových úprav ako aj mazivá prispôsobené podmienkam vo vašom výrobnom zariadení.

V ponuke nechýbajú nerezové, vysokopevnostné reťaze, pozinkované, poniklované a pochrómované reťaze ale aj bezúdržbové a mnohé iné. Spoločnosť nedodáva len štandardné príslušenstvo k reťaziam ale vyhotovuje príslušenstvo na základe požiadaviek zákazníka.

  • Reťaze odolávajúce teplotám od – 60 °C až do 400 °C
  • Reťaze pre použitie v potravinárstve
  • Oteruvzdorné reťaze pre abrazívne prostredie
  • Reťaze pre rýchle a trhavé aplikácie
  • Reťaze odolávajúce korózii

Pri výmene reťaze si nekupujete samotnú reťaz. Kupujete si čas kým sa reťaz natiahne nad 3 %. Vtedy už reťaz ničí ozubenie vášho stroja a zvyšuje Vaše náklady na údržbu.

TIP: Poraďte sa s nami zadarmo, ako znížiť vaše prevádzkové náklady –www.diagnostikaretaze.sk

Bezplatná kontrola reťazových pohonov


Dignostika reťaze

Kompletná ponuka


Priemyselné reťaze